Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Winterkleuren ijzig en koud!

05-10-2016

Met de wisselingen van de seizoenen wil je wat nieuws met je haarkleur. Voor de herfst/winter van 2016 zijn er nieuwe trends.

De internationale kleuring trend ‘Balayage’ gaat al een paar seizoenen mee maar is nog steeds heel populair. Niet voor niets want deze zachte, natuurlijk uitziende highlights geven een prachtig verloop in het haar. Hierbij wordt vaak de ‘freehand techniek’ gebruikt om zo een zachte blending van kleuren te krijgen. Buiten het zeer korte koppie is dit voor alle haarlengtes, texturen en kleuren toe te passen. Dit maak het universeel en flatteus voor alle dames!

Alle kleuringen kunnen we tegenwoordig variëren van een zachte teint tot een heldere en gewaagde kleur, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt gaan voor rood-bruin, karamel of mokka. Of de goud tinten zoals gold/beige. Ook rood, koper en paars zijn kleuren die we weer kunnen gaan gebruiken. Dit maakt een kleurcombinatie spannend maar toch subtiel!

Wij inspireren je graag om je look te vernieuwen en/of op te frissen voor dit seizoen!

Bijvoorbeeld de kleur van ons model ‘Lotte’. Stylist ‘Marlon’ van VRIS Kappers Alkmaar heeft een ash-bruin tint van de Redken gebruikt op de aanzet. En een free-hand Balayage op de lengte en punten aangebracht. Een super mooie techniek om een natuurlijk verloop te krijgen naar een lichtere tint in de lengte en punten.

Lees hier meer over je haar kleuren bij VRIS Kappers.

Ga terug