Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Verzorg je haar NA de zomer

08-09-2017

Heerlijk die warmte en de zonnestralen op de huid, vakantie, verkoelende zee en zwembad, we kijken er vaak erg naar uit! Maar de zomer droogt je haar flink uit en brengt wat beschadiging aan. Ondanks het gebruik van beschermende en verzorgende zonneproducten voor het haar, heeft ons haar na de zomer altijd even een extra opknapbeurt nodig.

Niets is fijner dan verzorgd en glanzend haar!

TIPS VOOR THUIS
Behandel je haar met beleid. Je haar heeft wel wat herstellend vermogen maar geef het wel de kans óm te herstellen. Te veel wassen droogt te haar nog meer uit. Probeer eens 1x per week minder je haar te wassen. Gebruik ook beschermingsproducten voor het föhnen of stijlen met de tang. Borstel lang haar niet te ruw en knoop niet te strak op.

REDKEN EXTREME
Als je haar echt een diepe verzorging nodig heeft probeer dan een Redken Extreme treatment in de salon. De producten van Redken zorgen ervoor dat de oorspronkelijke bestanddelen van het haar, proteïnen en vocht, teruggebracht worden. Elke service biedt intensieve verzorging door de hoge concentratie ingrediënten en het pH Balancing System.

MOROCCANOIL TREATMENT
Een essentiële basis voor ieder haartype is de treatment van Moroccanoil. Zowel voor tijdens het stylen als conditioneren. Een cadeautje voor je haar! Geniet van zachtheid, handelbaarheid en glans.

Ga terug