Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Populaire herenkapsels 2017

13-07-2017

De trend voor heren is los en natuurlijk gestyled maar er zit wel veel diversiteit in! Lang, kort,nonchalant, stoer, zelfs krullen alles kan en mag. Jaar in jaar uit met het zelfde kapsel rond lopen is niet meer. Mannen durven steeds meer en gaan steeds meer op de modetrends letten. Durf jij ook?

De disheleved look is een stijl voor heren met langer haar zonder opgeschoren zijkanten. Gewoon lekker nonchalant, niet te moeilijk. Dit is de naturel look waar VRIS Kappers erg fan van is en in 2017 een veel gekozen kapsel zal zijn. Geschikt voor alle leeftijden.

De undercut is een van de meest populaire herenkapsels in 2017. Langer haar met de zijkanten goed kort geschoren. Vaak wordt het strak naar achteren gekamd maar de lange lokken bovenop mogen ook lekker los of zelfs in een staartje!

Heren met een mooie bos krullen mogen deze in 2017 zeker laten zien! Zoek een stylist die ervaring heeft met krullen knippen. Zoals gezegd mag alles en zijn er ook vele trends en stijlen. Probeer eens wat anders als je durft! VRIS Kappers adviseert graag wat bij jou past.

Lees hier meer over heren trends bij VRIS Kappers.

Ga terug