Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Opsteken! Of… eigenlijk laagsteken!

14-12-2017

Het is weer december! We hebben weer kerstfeestjes op het werk, op school, met de familie of met vrienden. Je wilt er op z’n minst speciaal uitzien met een mooi kapsel dat opvalt en je outfit afmaakt. Hierbij inspiratie over opvallende opgestoken kapsels die je snel en makkelijk zelf kunt doen.

Volume midden knot
Dit is onze favoriet voor het kerstfeest. Deze stijlvolle, romantische en feestelijke Grace roll is perfect voor elke kerstbijeenkomst. Het haar is warrig en gevormd tot een luchtige rol met een rommelig gevoel. Geef volume door aan de rol enkele plukken los in te steken met een schuifspeldje en trek wat plukken in de rol losser. Wees niet bang voor wat losse plukjes hier en daar, die je met een krultang mooi kunt polijsten of krullen. Gebruik een dry texture spray van bijvoorbeeld Moroccanoil. Maakt het opsteken nog makkelijker!

 

Laag gedraaide knot
Een knot die in de nek gedragen wordt is chic en elegant. Accentueer je lok aan de voorkant door de lok halverwege met een nieuwe pluk te verlengen en over de knot te leggen. Ook hier is ‘los gedragen’ weer het geheim. Een eenvoudige zilveren hoofdband of broche is de kroon op dit kapsel.

Wil je meer inspiratie of advies over wat je met jouw haar kunt doen?Kom langs in de salon voor gratis advies.

Ga terug