Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Ook verzorgen hoort bij het verwenmenu van de kapper

18-11-2016

Kappers en de ontwikkelaars van producten zijn continu bezig met de balans tussen wat mooi en trendy, maar ook gezond is voor het haar. Met deze ontwikkelingen hebben wij ook steeds meer de focus op wat het haar mogelijk kan herstellen. 

De Heatcure Professional is een herstelbehandeling die in de kapsalon uitgevoerd wordt. Het herstelt de look en feel van beschadigd haar door de gespecialiseerde formule met verzorgende stoffen die diep in het haar doordringt. Tijdens de behandeling wordt een ‘Heatcure Professional Restoration’ formule aangebracht op gewassen en handdoek droog haar. Om de formule te activeren en het haar te herstellen behandelt de stylist het haar met een warmte tang. Wanneer het hele haar behandeld is kan het naar wens geknipt en gestyld worden.

De zorg kan ook thuis voortgezet worden met de wekelijkse ‘Heatcure at-home’ zelfverwarmend masker. Dit masker verwarmt zich zelf en heeft daarom om weer een unieke werking. Met het masker kun je de verzorging van het haar zelf bijhouden tussen de heatcure behandelingen in.

Ga terug