Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Marit populair als Curlsys specialist bij VRIS kappers

14-03-2019

Elke dag maakt Marit weer klanten blij met onze curlsys methode. Zo fijn aan deze kniptechniek is dat de coupe mooi blijft en de krullen langer blijven glanzen. Kijk op onze Instagram @vriskappers voor de foto's voor en na.


Prijs verhoging VRIS kappers vanaf 1 januari 2019

01-01-2019

De 2e Kamer heeft op 15 November jongstleden het belastingpakket 2019 aangenomen. Een onderdeel van dit pakket is dat het lage BTW tarief van 6% naar 9% per 1 Januari 2019 wordt verhoogd.

 


VRIS kappers promo film

28-09-2018

Bekijk hier het promofilmpje van VRIS Kappers Krommenie. Even binnenkijken in onze mooie salon waar ons team met passie aan het werk is en onze kanten laten stralen en genieten.


Salon Alkmaar gaat sluiten

11-07-2018

Aan al onze lieve klanten,

Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing genomen om de salon van VRIS Kappers in Alkmaar per 1 augustus te sluiten. Wegens persoonlijke omstandgheden kunnen wij niet de juiste aandacht geven die een pas gestarte salon nodig heeft.

Graag willen wij al onze klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven, om deze tweede salon te openen en door te zetten, bedanken. Alle klanten die met zo veel plezier naar ons kwamen en de dag goed maakte, die ons hebben aanbevolen aan iedereen die het maar wilde horen en beleven, iedereen die ons de vrijheid gaf met passie ons vak uit te oefenen. Zo konden wij jullie laten stralen en genieten!

Dank jullie wel!

Natuurlijk is iedereen van harte welkom in salon Krommenie. Ook in deze salon vind je dezelfde kwaliteit, gastvrijheid en hartelijkheid. Hopelijk tot op het Weiver 4 in Krommenie!

Liefs Marijke en Stefanie


Privacyverklaring van VRIS Kappers

21-05-2018

Middels dit bericht willen we u informeren over de Privacyverklaring van VRIS Kappers. 

We hebben ook onze Privacycheck en andere opties verbeterd die we bieden om uw gegevens en uw privacy te beschermen. U vind de Privacyverklaring op onze website: www.vriskappers.nl/contact. In de privacyverklaring leest u:

Hoe VRIS Kappers uw gegevens gebruikt

Hoe VRIS Kappers uw persoonsgegevens heeft verkregen/verkrijgt

Uw rechten

De omgang van VRIS Kappers met cookies 

U hoeft verder niets te doen! Als u gebruik blijft maken van onze service, gaat u akkoord met de bijgewerkte voorwaarden. U kunt uw (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen. Als u uw (persoons)gegevens wilt zien die bij VRIS KAPPERS over u zijn vastgelegd, kunt u een verzoek tot inzage doen. Dit verzoek kan middels uw online profiel in het online afsprakenboek of u kunt een uitdraai opvragen in de salon.

Mocht u nog vragen hebben over de privacyverklaring en de wijze waarop VRIS Kappers uw gegevens gebruikt, dan kunt u een e-mail sturen naar info@vriskappers.nl. Ook als u een klacht hebt over de manier waarop VRIS Kappers uw gegevens verwerkt, kunt u een e-mail sturen naar info@vriskappers.nl.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.