Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Een berichtje van Marijke

23-03-2020

Lieve klanten van Vris,

Wat overkomt ons in deze tijd…?? Het is plaats maken voor het onbekende…. Wanneer wij bevrijd zijn van het coronavirus… voor nu is dat ondenkbaar, maar geloof erin dat de goede tijden zeker weer gaan komen!

Om dat te bereiken moeten we goed op elkaar passen en alle maatregelen die het RIVM ons adviseert ook op te volgen! Maar dat is erg moeilijk in de kapsalon. Afgelopen week waren wij nog open en vertrouwden wij erop dat de hoestende klanten thuis zouden blijven. Dat is inderdaad ook zo gegaan. Meerdere klanten hebben hun afspraak afgezegd of verplaatst waar wij alle begrip voor hebben. Wij zijn dankbaar voor de klanten die nog wel zijn geweest en erop vertrouwden dat ze met de juiste maatregelen werden behandelt. Als je haar maar goed zit!

Met de dag komen er in Nederland meer coronapatiënten bij. Om rustig naar die piek te komen, want dat gaat zeker gebeuren, hebben wij besloten om vanaf dinsdag 24 maart de salon te sluiten! Ook uit bescherming voor onze klanten, medewerksters en onze kinderen. Het geeft rust en tijd om na te denken welke mogelijkheden hiervoor in de plaats kunnen komen. Je weet maar nooit wat voor moois erop je pad komt.

Afgelopen zaterdag ging ik na het sluiten van de kapsalon nog even naar de drogist. Er waren meerdere dames op zoek naar de juiste kleur omdat hun kapsalon al was gesloten. En voor hoe lang nog? Heel fijn dat ik ze een advies kon geven. Dit gaf mij wel het idee om onze klanten te kunnen helpen voordat ze ook naar de drogist gaan voor verf. Heb je hier behoefte aan laat het ons weten dan helpen wij jou met de juiste verf en adviezen die je nodig hebt om je haar zelf te kunnen kleuren. Wij zijn bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. Telefonisch, 0756408090, via e-mail (info@vriskappers.nl), of via een bericht via Instagram of Facebook.

Heb je een afspraak staan dan gaan wij jou zeker snel bellen om de afspraak te verplaatsen. Zodra wij weer open gaan zullen wij ervoor zorgen extra uren te draaien om iedereen weer mooi haar te geven.

Pas goed op jezelf en elkaar!!

Liefs team VRIS Kappers


VRIS Kappers gerestyled!

16-08-2019

De kapsalon is toe aan een opVRISsertje....nieuwe verlichting, andere kleur op de muur en een gezellige wachtruimte. Nog een paar weekjes en dan is de kapsalon weer als nieuw. Wij doen alles zelf in onze vrije uurtjes dus de kapsalon is gewoon open zoals altijd. Fijne zomer... en tot gauw!


Marit populair als Curlsys specialist bij VRIS kappers

14-03-2019

Elke dag maakt Marit weer klanten blij met onze curlsys methode. Zo fijn aan deze kniptechniek is dat de coupe mooi blijft en de krullen langer blijven glanzen. Kijk op onze Instagram @vriskappers voor de foto's voor en na.


Prijs verhoging VRIS kappers vanaf 1 januari 2019

01-01-2019

De 2e Kamer heeft op 15 November jongstleden het belastingpakket 2019 aangenomen. Een onderdeel van dit pakket is dat het lage BTW tarief van 6% naar 9% per 1 Januari 2019 wordt verhoogd.

 


VRIS kappers promo film

28-09-2018

Bekijk hier het promofilmpje van VRIS Kappers Krommenie. Even binnenkijken in onze mooie salon waar ons team met passie aan het werk is en onze kanten laten stralen en genieten.