Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090
Luttik Oudorp 108, Alkmaar T. 072-7600800

Have a Good Hair Day!

09-04-2018

Dat wensen wij jou elke dag! Met passende coupes, duidelijk advies en de juiste producten en tools thuis. Deze maand in de spotlight:  GHD Platinum Stijltang.
GHD staat voor “good hair day”  dus een perfecte match met VRIS.

Van waves en krullen, tot flicks en poker-stijl haar, creëer een look die stijlvol, moeiteloos en professioneel is!

De voordelen van de GHD tools:
• Tri-zone  technologie die snel de perfecte temperatuur van 185 graden bereikt en vervolgens ook behoudt
• Geen ingewikkelde knoppen maar 1 aan/uit knop
• Het snoer aan de tang draait gemakkelijk mee. Nooit meer in de knoop rond je pols.
• Makkelijk en licht in je hand

Tips voor super natuurlijke look: waves
1. Kam je droge haar goed door
2. Spuit haarlak en/of heatbeschermer
3.  Deel het haar af en begin onderin met smalle plukken
4.  Maak de pluk warm, door 1x langs de tang te halen
5.  Zet de tang bovenaan pluk en draai; een ½ slag voor subtiele golf, 1 slag voor duidelijke wave
6.  Houd het uiteinde vast en laat tang geleidelijk afglijden
7. Vang krul op en draai in je hand
8. Laat rustig afkoelen
9.  Als je in het hele haar waves hebt ‘gezet’ rustig met je hand los schudden en in model brengen
10. Fixeren met haarlak

Meer leren over het gebruik van stijl- of krultangen? Vraag er gerust naar in de salon of kijk de instructie video op onze website.


Elegante dame!

27-02-2018

Hetty trok de stoute schoenen en schreef zich gewoon in voor de make-over bij VRIS Kappers. ‘Ik ga weer wat anders proberen en laat me verrassen!’ Dat was de uitdaging voor het make-over team o.l.v. top-styliste Marijke!

Bij de peach-achtige huidskleur van Hetty zou een totaal andere haarkleur niet passen en een andere coupe is een uitdaging met kort haar. ‘Dus gingen we voor de verfijning!’ aldus Marijke. De basis is opgefrist met een warme kleuring en er is sprankeling in gekomen met koele high-lights. De Anastasia wenkbrauw techniek en pasteltinten in de make-up accentueren die sprankel in het gezicht. ‘De twinset van het Italiaanse merk Donna Dura is de zachte maar ook uitgesproken combinatie die precies bij Hetty past.’ Aldus kleding styliste Esther van Vintage no5.

Bekijk hier alle foto's van de make-over.


Een merk voor mannen!

08-02-2018

Sinds twee maanden werken wij bij VRIS Kappers met een nieuwe verzorgings- en stylinglijn voor mannen.

18.21 Man Made - snapt wat mannen willen.

Dat zie je terug in de vorm: Nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging. En in de inhoud: Zeldzame, waardevolle ingrediënten zijn gecombineerd in unieke formules. Voor echte mannen… modieuze mannen… die tegenwoordig eerder regel dan uitzondering zijn.

Onze favorieten:

Man Made Wash
Shampoo, conditioner, douchegel – alles in één.

Het haar wordt soepel, maar blijft stevig en krijgt een lichte glans. 18.21 Man Made Wash is gebotteld in een fles die niet misstaat tussen exclusieve whisky’s en heeft een unieke geur die mannen weer mannen laat zijn. Hoewel... het schijnt dat ook de dames de charmes van deze alleskunner enorm waarderen!

Man Made Hairspray
Premium Hair Spray – een wereld van verschil.

Haarspray raden wij niet bepaald aan als ‘hoofdproduct’ maar het is wel geschikt voor de finishing touch en de spray van 18.21 Man Made is gemaakt voor mannen! Deze spray droogt snel, blijft flexibel, beschermt het haar tegen vocht zonder dat het slap wordt en is wat matter zodat het niet enorm gaat glanzen. En omdat het mannenoog ook wat wil, is het design van de bus geïnspireerd op een blikje bier uit begin 1900 – stoer en stijlvol!


Enthousiaste LEERLING stylist gezocht VRIS Kappers Krommenie | M/V

31-01-2018

Volg jij de BBL of BOL opleiding tot kapper en ben je nog op zoek naar een werkplek of twijfel je of je op de juiste plek zit? Dan zoeken wij jou!

Voor onze salon in Krommenie zijn wij opzoek naar een enthousiaste en leergierige leering die het team op woensdagen zal versterken. 

 

Wij leren je graag de geheimen van het vak! In de salon leer je van de top-stylisten en stylisten, ervaar je hoe het is om te werken in een kapsalon en ondersteun je de top-stylisten en stylisten om zo ervaring op te doen en je niveau te ontwikkelen.

Dus ben jij op zoek naar een goede werkplek met super collega's, in Krommenie, waar je kunt ontwikkelen tot stylist? Dan zien we graag je CV met een korte motivatie tegemoet in de salon of mail het aan marijke@vriskappers.nl. 

Voor vragen of meer informatie kun je altijd even binnenlopen in de salon, of bellen of mailen. 

 


Een stoere chica!

11-01-2018

Na een jaar van verdriet, en doorgaan ondanks alles, was voor Alice de make-over bij VRIS Kappers een heel welkom geschenk! Alice is een stoere, sterke, prachtige vrouw. Ze leefde op de automatische piloot om te zorgen voor anderen. Er is zo veel meer; een prachtige lach, die stoere uitstraling, een warme vrouw, EEN STOERE CHICA!

Dat is wat het make-over team o.l.v. top-styliste Marijke wilde laten zien! Het haar is korter dan wat Alice gewend is. ‘Veel speelser en stoerder maar nog steeds elegant en heel vrouwelijk!’ zegt top-styliste Marijke. De subtiele afwisseling in high en low light kleuring en accentuerende make-up versterken die elegantie. De lange legergroene jas van Maison Scotch is ‘the best of both worlds’ aldus kleding styliste Esther van Vintage No5.

Bekijk hier meer fotos van deze make-over!