Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

VRIS kappers promo film

28-09-2018

Bekijk hier het promofilmpje van VRIS Kappers Krommenie. Even binnenkijken in onze mooie salon waar ons team met passie aan het werk is en onze kanten laten stralen en genieten.


Salon Alkmaar gaat sluiten

11-07-2018

Aan al onze lieve klanten,

Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing genomen om de salon van VRIS Kappers in Alkmaar per 1 augustus te sluiten. Wegens persoonlijke omstandgheden kunnen wij niet de juiste aandacht geven die een pas gestarte salon nodig heeft.

Graag willen wij al onze klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven, om deze tweede salon te openen en door te zetten, bedanken. Alle klanten die met zo veel plezier naar ons kwamen en de dag goed maakte, die ons hebben aanbevolen aan iedereen die het maar wilde horen en beleven, iedereen die ons de vrijheid gaf met passie ons vak uit te oefenen. Zo konden wij jullie laten stralen en genieten!

Dank jullie wel!

Natuurlijk is iedereen van harte welkom in salon Krommenie. Ook in deze salon vind je dezelfde kwaliteit, gastvrijheid en hartelijkheid. Hopelijk tot op het Weiver 4 in Krommenie!

Liefs Marijke en Stefanie


Privacyverklaring van VRIS Kappers

21-05-2018

Middels dit bericht willen we u informeren over de Privacyverklaring van VRIS Kappers. 

We hebben ook onze Privacycheck en andere opties verbeterd die we bieden om uw gegevens en uw privacy te beschermen. U vind de Privacyverklaring op onze website: www.vriskappers.nl/contact. In de privacyverklaring leest u:

Hoe VRIS Kappers uw gegevens gebruikt

Hoe VRIS Kappers uw persoonsgegevens heeft verkregen/verkrijgt

Uw rechten

De omgang van VRIS Kappers met cookies 

U hoeft verder niets te doen! Als u gebruik blijft maken van onze service, gaat u akkoord met de bijgewerkte voorwaarden. U kunt uw (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen. Als u uw (persoons)gegevens wilt zien die bij VRIS KAPPERS over u zijn vastgelegd, kunt u een verzoek tot inzage doen. Dit verzoek kan middels uw online profiel in het online afsprakenboek of u kunt een uitdraai opvragen in de salon.

Mocht u nog vragen hebben over de privacyverklaring en de wijze waarop VRIS Kappers uw gegevens gebruikt, dan kunt u een e-mail sturen naar info@vriskappers.nl. Ook als u een klacht hebt over de manier waarop VRIS Kappers uw gegevens verwerkt, kunt u een e-mail sturen naar info@vriskappers.nl.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

 

 


Haartrend voorjaar 2018

07-05-2018

He-le-maal hot dit jaar: Een middenscheiding met weinig volume bovenin. Een duidelijke scheiding is hot en dan vooral een middenscheiding. Je ziet het op de catwalk, zoals Acne, Valentino en Isabel Marant.

Het is natuurlijk wel afhankelijk van je eigen haarvalling. Als je met kruinen zit is een zijscheiding ook heel mooi! Zorg wel dat je de scheiding strak trekt.

TIP van VRIS KAPPERS Als je een krultang gaat gebruiken begin dan wat lager.

Om zo goed mogelijk je haar te stylen en een strakke scheiding te kunnen maken... begin je met de Moroccanoil treatment. Een product op basis van Arganolie dat je kunt gebruiken zowel op nat haar als op droog haar. Laat geen vettig laagje achter, maakt je haar veerkrachtig, makkelijk doorkambaar en geeft een diepe glans. Versnelt de droogtijd!


Have a Good Hair Day!

09-04-2018

Dat wensen wij jou elke dag! Met passende coupes, duidelijk advies en de juiste producten en tools thuis. Deze maand in de spotlight:  GHD Platinum Stijltang.
GHD staat voor “good hair day”  dus een perfecte match met VRIS.

Van waves en krullen, tot flicks en poker-stijl haar, creëer een look die stijlvol, moeiteloos en professioneel is!

De voordelen van de GHD tools:
• Tri-zone  technologie die snel de perfecte temperatuur van 185 graden bereikt en vervolgens ook behoudt
• Geen ingewikkelde knoppen maar 1 aan/uit knop
• Het snoer aan de tang draait gemakkelijk mee. Nooit meer in de knoop rond je pols.
• Makkelijk en licht in je hand

Tips voor super natuurlijke look: waves
1. Kam je droge haar goed door
2. Spuit haarlak en/of heatbeschermer
3.  Deel het haar af en begin onderin met smalle plukken
4.  Maak de pluk warm, door 1x langs de tang te halen
5.  Zet de tang bovenaan pluk en draai; een ½ slag voor subtiele golf, 1 slag voor duidelijke wave
6.  Houd het uiteinde vast en laat tang geleidelijk afglijden
7. Vang krul op en draai in je hand
8. Laat rustig afkoelen
9.  Als je in het hele haar waves hebt ‘gezet’ rustig met je hand los schudden en in model brengen
10. Fixeren met haarlak

Meer leren over het gebruik van stijl- of krultangen? Vraag er gerust naar in de salon of kijk de instructie video op onze website.