Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Vanaf 11 mei weer open!

07-05-2020

Lieve klanten,

Wij zijn heel blij dat de kapsalon weer open mag vanaf 11 mei. Dat zijn jullie natuurlijk ook….heerlijk uitkijkend naar een knip- en/of kleurbehandeling bij ons in de salon.

Wij waren er al op voorbereid dat het deze maand weer zou kunnen, met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Wij hebben gelijk onze schouders eronder gezet en de studio omgetoverd tot kapsalon! Wij kunnen nu met het hele team al onze klanten knippen en kleuren zowel in de kapsalon als in de studio. Er kan bij ons op deze manier veilig en verantwoord gewerkt worden. Jouw uiterlijk is van groot belang, en mooi haar speelt daar een grote rol in. Je gaat straks weer stralen en genieten!

Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak. Wij vragen alle klanten om telefonisch een afspraak te maken (075-6408090) of online via deze website (klik hier). Kom alleen naar de salon als je een afspraak hebt. Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen naar de salon vergezeld worden door een volwassene.

Houd 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon.

Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Was direct bij binnenkomst in de salon je handen.

Volg altijd de aanwijzingen van het personeel. Wij zullen zo goed mogelijk looprichtingen in de salon aangeven. Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel).

Het dragen van een mondkapje is volgens het overheidsbesluit niet verplicht. Heb je daar moeite mee dan kun je dat bij ons aangeven en kunnen wij een faceshield dragen tijdens de behandeling. Dat is geen enkel probleem dus schroom niet. Het is natuurlijk voor de stylisten ook even wennen maar gezondheid gaat boven alles.

Tot gauw!

Liefs Team VRIS Kappers


Van je uitgroei af in deze vervelende crisis tijd?

30-03-2020

We voelen ons al anders dan anders en dan ook nog zo’n nare uitgroei…!

Wil je toch van je uitgroei af in deze vervelende crisis tijd? Dan helpen wij jou graag!

Wij hebben Color-Kits gemaakt die je kunt ophalen bij ons in de kapsalon.

In de Kits zitten alle tools die je nodig hebt om je uitgroei te verven. We schrijven het recept persoonlijk voor je op zodat je maar 1 of 2 tubes nodig hebt. Uitleg en advies krijg je gelijk van ons mee en een instructieblad is bijgesloten in de Kit.

Je betaalt achteraf met een tikkie en je krijgt van ons nog een filmpje toegestuurd hoe Marijke haar uitgroei zelf kleurt. Altijd goed om eerst naar te kijken … voordat je zelf aan de slag gaat.

Heb je dan als nog vragen of je komt er echt niet uit bel ons dan op 075-6408090 van 09.00 tot 13.00 uur of stuur een What's app berichtje naar het VRIS nummer 06-21663309. Dat kan op elk moment van de dag!

Tot snel!!

Prijzen:
Color-Kit incl. 1 tube of flesje verf €24,50
Color-Kit incl. 2 tubes of flesjes verf €35,50


Een berichtje van Marijke

23-03-2020

Lieve klanten van Vris,

Wat overkomt ons in deze tijd…?? Het is plaats maken voor het onbekende…. Wanneer wij bevrijd zijn van het coronavirus… voor nu is dat ondenkbaar, maar geloof erin dat de goede tijden zeker weer gaan komen!

Om dat te bereiken moeten we goed op elkaar passen en alle maatregelen die het RIVM ons adviseert ook op te volgen! Maar dat is erg moeilijk in de kapsalon. Afgelopen week waren wij nog open en vertrouwden wij erop dat de hoestende klanten thuis zouden blijven. Dat is inderdaad ook zo gegaan. Meerdere klanten hebben hun afspraak afgezegd of verplaatst waar wij alle begrip voor hebben. Wij zijn dankbaar voor de klanten die nog wel zijn geweest en erop vertrouwden dat ze met de juiste maatregelen werden behandelt. Als je haar maar goed zit!

Met de dag komen er in Nederland meer coronapatiënten bij. Om rustig naar die piek te komen, want dat gaat zeker gebeuren, hebben wij besloten om vanaf dinsdag 24 maart de salon te sluiten! Ook uit bescherming voor onze klanten, medewerksters en onze kinderen. Het geeft rust en tijd om na te denken welke mogelijkheden hiervoor in de plaats kunnen komen. Je weet maar nooit wat voor moois erop je pad komt.

Afgelopen zaterdag ging ik na het sluiten van de kapsalon nog even naar de drogist. Er waren meerdere dames op zoek naar de juiste kleur omdat hun kapsalon al was gesloten. En voor hoe lang nog? Heel fijn dat ik ze een advies kon geven. Dit gaf mij wel het idee om onze klanten te kunnen helpen voordat ze ook naar de drogist gaan voor verf. Heb je hier behoefte aan laat het ons weten dan helpen wij jou met de juiste verf en adviezen die je nodig hebt om je haar zelf te kunnen kleuren. Wij zijn bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. Telefonisch, 0756408090, via e-mail (info@vriskappers.nl), of via een bericht via Instagram of Facebook.

Heb je een afspraak staan dan gaan wij jou zeker snel bellen om de afspraak te verplaatsen. Zodra wij weer open gaan zullen wij ervoor zorgen extra uren te draaien om iedereen weer mooi haar te geven.

Pas goed op jezelf en elkaar!!

Liefs team VRIS Kappers


VRIS Kappers gerestyled!

16-08-2019

De kapsalon is toe aan een opVRISsertje....nieuwe verlichting, andere kleur op de muur en een gezellige wachtruimte. Nog een paar weekjes en dan is de kapsalon weer als nieuw. Wij doen alles zelf in onze vrije uurtjes dus de kapsalon is gewoon open zoals altijd. Fijne zomer... en tot gauw!


Marit populair als Curlsys specialist bij VRIS kappers

14-03-2019

Elke dag maakt Marit weer klanten blij met onze curlsys methode. Zo fijn aan deze kniptechniek is dat de coupe mooi blijft en de krullen langer blijven glanzen. Kijk op onze Instagram @vriskappers voor de foto's voor en na.