Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

VRIS Kappers gerestyled!

16-08-2019

De kapsalon is toe aan een opVRISsertje....nieuwe verlichting, andere kleur op de muur en een gezellige wachtruimte. Nog een paar weekjes en dan is de kapsalon weer als nieuw. Wij doen alles zelf in onze vrije uurtjes dus de kapsalon is gewoon open zoals altijd. Fijne zomer... en tot gauw!


Marit populair als Curlsys specialist bij VRIS kappers

14-03-2019

Elke dag maakt Marit weer klanten blij met onze curlsys methode. Zo fijn aan deze kniptechniek is dat de coupe mooi blijft en de krullen langer blijven glanzen. Kijk op onze Instagram @vriskappers voor de foto's voor en na.


Prijs verhoging VRIS kappers vanaf 1 januari 2019

01-01-2019

De 2e Kamer heeft op 15 November jongstleden het belastingpakket 2019 aangenomen. Een onderdeel van dit pakket is dat het lage BTW tarief van 6% naar 9% per 1 Januari 2019 wordt verhoogd.

 


VRIS kappers promo film

28-09-2018

Bekijk hier het promofilmpje van VRIS Kappers Krommenie. Even binnenkijken in onze mooie salon waar ons team met passie aan het werk is en onze kanten laten stralen en genieten.


Salon Alkmaar gaat sluiten

11-07-2018

Aan al onze lieve klanten,

Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing genomen om de salon van VRIS Kappers in Alkmaar per 1 augustus te sluiten. Wegens persoonlijke omstandgheden kunnen wij niet de juiste aandacht geven die een pas gestarte salon nodig heeft.

Graag willen wij al onze klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven, om deze tweede salon te openen en door te zetten, bedanken. Alle klanten die met zo veel plezier naar ons kwamen en de dag goed maakte, die ons hebben aanbevolen aan iedereen die het maar wilde horen en beleven, iedereen die ons de vrijheid gaf met passie ons vak uit te oefenen. Zo konden wij jullie laten stralen en genieten!

Dank jullie wel!

Natuurlijk is iedereen van harte welkom in salon Krommenie. Ook in deze salon vind je dezelfde kwaliteit, gastvrijheid en hartelijkheid. Hopelijk tot op het Weiver 4 in Krommenie!

Liefs Marijke en Stefanie