Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Niet te netjes, gewoon nonchalant je handen er doorheen... ...en klaar!

09-04-2016

De barberlook is nog steeds populair bij heren. De combinatie tussen een nette, afgezette baard en gemoduleerd haar met volume geeft de heren een eigen stijl. In steeds meer kapsalons zijn de stylisten getraind in het knippen en scheren van deze stijl.

Aankomend top-stylist Linda van VRIS Kappers is gespecialiseerd in de barberlook. Er is vanaf april ook een eigen plekje voor de heren ingericht in de salon met alle benodigde gereedschappen waarmee de perfecte look in haar en baard gecreëerd wordt.

Het is helemaal niet moeilijk!

Linda: ‘Heren letten steeds meer op uiterlijke verzorging. Ze hebben meer aandacht voor hun eigen look en verzorging van het haar. En het is ook helemaal niet moeilijk!’ Deze trend bij mannen maakt het voor Linda leuker en uitdagender om heren te knippen en te adviseren. Naast een passend model is het ook belangrijk thuis met de juiste gereedschappen aan de slag te gaan. Zo kun je weken plezier hebben van je geknipte haar, ook al is het wat langer. Er zijn verschillende soorten wax om diverse modellen optimaal tot z’n recht te laten komen. Linda: ‘Een gel is niet zomaar een gel. Een goede wax, beetje op je handen, gewoon nonchalant je handen er doorheen en klaar!’

Lees meer over 'heren knippen bij VRIS Kappers'

Ga terug