Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Make-over bij VRIS Kappers

15-06-2016

De keuze voor een kapper is erg persoonlijk. Je kapsel is een deel van je persoonlijkheid. Laat je goed adviseren. Waar word je echt blij van? Wellicht kun je iets heel anders proberen?! Dat is wel gewaagd en spannend. Sonia van Hoorn heeft de stap gezet en een make-over behandeling ondergaan bij VRIS Kappers. 

Wie je coupe knipt is belangrijk, maar wat doe je als je niet altijd blij wordt van je kapsel? Wat als je niet de juiste kapper kunt vinden voor jouw wensen? Sonia worstelt al jaren met haar kleur. Ze verbergt haar grijs wordende coupe door twee wekelijks het haar te kleuren. Dit is een intensieve en kostbare aangelegenheid. Inmiddels past het hele donkere haar ook niet meer. Tijdens deze make-over is het haar een tint lichter gemaakt. Zodat ze naar een natuurlijke kleur kan toe werken dat goed bij haar huid past.

Met een passende, natuurlijke make-up straalt Sonia weer! De styling van Sonia is voor deze make-over onderhanden genomen door Vintage N? 5. Dé vintage kledingwinkel van Alkmaar. Zo heeft Sonia kennis gemaakt met een nieuwe stijl. Een chique en elegante designer jurk, van Rina Cimento, geeft Sonia een nieuwe uitstraling.

Ben jij nog zoekende met je kapsel of juist nieuwsgierig naar een ander model of kleur in je haar? Kom dan eens langs bij VRIS Kappers voor een goed advies. 

Bekijk hier de fotorapportage van de make-over bij VRIS Kappers

Ga terug