Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Laat je stralen!

18-08-2017

Je kapsel is een deel van je persoonlijkheid. Het zegt niet alleen iets over wie we zijn, het laat ook zien hoe we ons voelen.

Het is ons doel om een kapsel te creëren dat perfect bij onze klant past. Elk persoon is verschillend! Ook heeft elke styliste haar eigen stijl en specialisme. VRIS Kappers biedt een breed scala aan mogelijkheden en maakt een zo goed mogelijke match tussen de wens van de klant en de stylist.

“Bij VRIS Kappers zullen we altijd eerlijk zijn en aangeven of jouw wensen passen bij jouw type haar en kleur”, zegt eigenaresse en top-styliste Marijke. “Daarbij volgen we de natuurlijke valling van het haar.”

“Creativiteit en een goed advies zijn de pilaren van de salon”, volgens top-styliste Yvonne. “Ik zal nooit gaan knippen zonder goed te bespreken. Het is zo belangrijk dat een klant zelfverzekerd en prettig de salon uitstapt. Daar doe je het uiteindelijk voor!”

 

Ben jij nog zoekende met je kapsel of juist nieuwsgierig naar een ander model of kleur in je haar? Kom dan eens langs bij VRIS Kappers voor een goed advies. Voor een behandeling vinden wij het prettig als je een afspraak maakt. Bel met de salon of boek je afspraak online op vriskappers.nl

Ga terug