Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Hét woord: natuurlijke zomerkleuren!

04-05-2017

De haarkleuren op de catwalk, in New York en Parijs, en ook Amsterdam… alles is weer helemaal naturel. Een haartrend waar we bij VRIS Kappers nooit afscheid van hebben genomen!

Veel haarverftechnieken zijn geïnspireerd op de hight-light techniek. High-light blijft ook de koningin onder de kleuring maar de trend wordt nog natuurlijker, met hele geleidelijke kleurovergangen, subtiel gebruik van meerdere kleuren binnen één pallet en zo dichtmogelijk blijven bij jouw eigen kleur.

Balayage en babylights is de grootste en bekendste trend. Subtiele high-lights in een tint dichtbij jouw eigen kleur. Ook de combinatie van high- en low-lights zie je steeds vaker terug. Een combinatie van kleuren als goudblond, karamel, kastanje, mahonie etc. Een uitzondering die een tikje minder naturel is maar het haar wel heel spannend maakt, is de rose gold en ash blue. Maar verder gaan we echt terug naar naturel kapsels zoals zandkleurig blond. Een kleur die dicht tegen de ‘peper en zouttint’ aanligt maar een frisse toon heeft waardoor het kapsel er fris en verzorgd uitziet.

Lees hier meer over balayage en natuurlijke haarkleuren bij VRIS Kappers.

Ga terug