Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Anastasia Eyebrow                           

Droomt u van de perfecte wenkbrauwen? Dan bent u bij VRIS Kappers in goede handen voor de enige echte Anastasia Eyebrows.

Wereldwijd is er maar één beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw: Anastasia Soare! Anastasia werkt met de ‘golden ratio’, de perfecte wenkbrauw voor iedereen. Deze universele verhouding heeft Anastasia verwerkt in vijf verschillende stencils. Dankzij deze simpele techniek en het uitgebreide assortiment aan wenkbrauwproducten, is de perfecte wenkbrauw dankzij Anastasia voor iedereen haalbaar. 

Op basis van drie eenvoudige meetpunten bepalen we, aan de hand van uw botstructuur, welke van de vijf stencils voor uw gezicht het meest geschikt is. Zo creëren we de wenkbrauwvorm die het best bij u past. Als u dat wenst, verven we uw wenkbrauwen en wimpers ook nog in een passende tint. Volledig klaar in 30 minuten!

Ook u kunt voortaan genieten van de perfecte Anastasia Eyebrows. Maak snel een afspraak bij VRIS Kappers in onze kapsalon in Krommenie!