Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Een vollere bos met weaves!

12-04-2016

Veel dames dromen van een volle bos lang glanzend haar maar niet met elke haar type is dit te creëren.  Een volume shampoo en föhnen wil wel eens helpen maar voor degene die echt op zoek zijn naar meer of langer haar heeft VRIS Kappers het antwoord; Weaves, 100% natuurlijk haar verstrengeld door uw eigen haar.

Hair weaves kunnen uw haar verlengen, bijvullen, highlighten of een totaal andere kapsel creëren.

Omdat de weaves van natuurlijk haar zijn ziet het er als uw eigen haar uit en kunt u het ook zo behandelen.  U kunt er alles mee doen wat u gewend ben. Uw eigen producten gebruiken, föhnen, sporten, slapen noem maar op. Het is niet schadelijk voor uw haar en uw eigen haar blijft gewoon door groeien.

Weaves worden aan een vlechtje in het haar vast genaaid. Dit is het grote voordeel ten opzicht van hair extensions die aan het eigen haar worden vast gelijmd. Hair extensions trekken heel erg aan het eigen haar waardoor u last kunt krijgen van tijdelijke of permanente haaruitval. Ook kan haar afbreken door de combinatie van lijm en het langdurige trekken. Dat is niet wat u wilt en al helemaal niet als u van uzelf al dun haar hebt.

VRIS Kappers heeft al een aantal dames blij gemaakt met weaves. Probeer het ook eens, super mooi haar voor een betaalbare prijs!

Lees meer over weaves bij VRIS Kappers

Ga terug