Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Een merk voor mannen!

08-02-2018

Sinds twee maanden werken wij bij VRIS Kappers met een nieuwe verzorgings- en stylinglijn voor mannen.

18.21 Man Made - snapt wat mannen willen.

Dat zie je terug in de vorm: Nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging. En in de inhoud: Zeldzame, waardevolle ingrediënten zijn gecombineerd in unieke formules. Voor echte mannen… modieuze mannen… die tegenwoordig eerder regel dan uitzondering zijn.

Onze favorieten:

Man Made Wash
Shampoo, conditioner, douchegel – alles in één.

Het haar wordt soepel, maar blijft stevig en krijgt een lichte glans. 18.21 Man Made Wash is gebotteld in een fles die niet misstaat tussen exclusieve whisky’s en heeft een unieke geur die mannen weer mannen laat zijn. Hoewel... het schijnt dat ook de dames de charmes van deze alleskunner enorm waarderen!

Man Made Hairspray
Premium Hair Spray – een wereld van verschil.

Haarspray raden wij niet bepaald aan als ‘hoofdproduct’ maar het is wel geschikt voor de finishing touch en de spray van 18.21 Man Made is gemaakt voor mannen! Deze spray droogt snel, blijft flexibel, beschermt het haar tegen vocht zonder dat het slap wordt en is wat matter zodat het niet enorm gaat glanzen. En omdat het mannenoog ook wat wil, is het design van de bus geïnspireerd op een blikje bier uit begin 1900 – stoer en stijlvol!

Ga terug