Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Een klein beetje tijd voor jezelf maakt al veel verschil!

05-10-2017

Dat ontdekte Annette tijdens een make-over bij VRIS Kappers. Het VRIS make-over team onder leiding van top-styliste Marijke gaf Annette een nieuwe look.

Annette heeft, door het verloop van haar leven, jarenlang weinig aandacht gegeven aan haar eigen schoonheid. Het make-over team gaf haar een ontspannen dag en had oog voor haar (verborgen) beauty. Met een subtiele aanpak is een groot verschil gemaakt. ‘Ik ben heel anders maar er is eigenlijk weinig gebeurd. Alle punten zijn subtiel aangepakt, maar bij elkaar maakt het zo’n verschil! Ongelofelijk!’, aldus Annette nadat ze kon genieten van het resultaat.

De coole blonde high-lights geven een fris en speels effect. De wenkbrauwen hebben we volgene de Anastasia methode bij geshaped en gekleurd. De naturel make-up zorgen voor een zachte maar zelfverzekerde uitstraling. Een kortere coupe en juiste verzorging en styling resulteren in volume en krullen! De styling door Vintage No5 (Luttik Oudorp 82) voor de finishing touch. Tijdloze mantel van Vanilia en blouse van Kyra&Ko.

Ben je toe aan een verwennerij waarbij je weer gaat stralen en kunt genieten? Kom dan eens langs bij VRIS Kappers!

Bekijk hier alle foto's van de make-over. 

Ga terug