Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Een berichtje van Marijke

23-03-2020

Lieve klanten van Vris,

Wat overkomt ons in deze tijd…?? Het is plaats maken voor het onbekende…. Wanneer wij bevrijd zijn van het coronavirus… voor nu is dat ondenkbaar, maar geloof erin dat de goede tijden zeker weer gaan komen!

Om dat te bereiken moeten we goed op elkaar passen en alle maatregelen die het RIVM ons adviseert ook op te volgen! Maar dat is erg moeilijk in de kapsalon. Afgelopen week waren wij nog open en vertrouwden wij erop dat de hoestende klanten thuis zouden blijven. Dat is inderdaad ook zo gegaan. Meerdere klanten hebben hun afspraak afgezegd of verplaatst waar wij alle begrip voor hebben. Wij zijn dankbaar voor de klanten die nog wel zijn geweest en erop vertrouwden dat ze met de juiste maatregelen werden behandelt. Als je haar maar goed zit!

Met de dag komen er in Nederland meer coronapatiënten bij. Om rustig naar die piek te komen, want dat gaat zeker gebeuren, hebben wij besloten om vanaf dinsdag 24 maart de salon te sluiten! Ook uit bescherming voor onze klanten, medewerksters en onze kinderen. Het geeft rust en tijd om na te denken welke mogelijkheden hiervoor in de plaats kunnen komen. Je weet maar nooit wat voor moois erop je pad komt.

Afgelopen zaterdag ging ik na het sluiten van de kapsalon nog even naar de drogist. Er waren meerdere dames op zoek naar de juiste kleur omdat hun kapsalon al was gesloten. En voor hoe lang nog? Heel fijn dat ik ze een advies kon geven. Dit gaf mij wel het idee om onze klanten te kunnen helpen voordat ze ook naar de drogist gaan voor verf. Heb je hier behoefte aan laat het ons weten dan helpen wij jou met de juiste verf en adviezen die je nodig hebt om je haar zelf te kunnen kleuren. Wij zijn bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. Telefonisch, 0756408090, via e-mail (info@vriskappers.nl), of via een bericht via Instagram of Facebook.

Heb je een afspraak staan dan gaan wij jou zeker snel bellen om de afspraak te verplaatsen. Zodra wij weer open gaan zullen wij ervoor zorgen extra uren te draaien om iedereen weer mooi haar te geven.

Pas goed op jezelf en elkaar!!

Liefs team VRIS Kappers

Ga terug