Weiver 4, Krommenie T. 075-6408090

Anastasia actie verlengt! Ook in oktober 10% korting.

02-10-2016

Het menselijk oog is constant op zoek naar balans. De mooiste gezichten worden vaak gezien als prachtig, omdat ze een perfect evenwicht vertonen. Anastasia Beverly Hills is hét browmerk uit de USA.

Nu ook in oktober 10% korting op Anastasia behandelingen bij VRIS Kappers!

Anastasia maakt gebruik van haar unieke Golden Ratio methode waarbij er evenwicht in het gezicht gecreëerd wordt. “Goed geproportioneerde wenkbrauwen omlijsten het hele gezicht en helpen om evenwicht en symmetrie te creëren” aldus Anastasia.

Beyonce, Jennifer Lopez en Kim Kardashian zijn groot fan van Anastasia!

De techniek berekent het exacte begin- en eindpunt. Aan de hand van drie eenvoudige meetpunten die de ideale boog voor elk gezicht bepalen en een set van vijf gepatenteerde stencils wordt de wenkbrauwvorm voor elk type gezicht bepaald. 

Wat bij jouw gezicht past, maakt je mooi!

Met deze simpele techniek, het uitgebreide assortiment aan wenkbrauwproducten en een grote diversiteit aan kleuren is de perfecte wenkbrauw dankzij Anastasia voor iedereen haalbaar.

VRIS Kappers past de Anastasia techniek al sinds dag één dat zij in Europa bekend werd toe bij wenkbrauwbehandelingen. Om thuis de wenkbrauwen mooi te kunnen bijhouden zijn er starterskits verkrijgbaar. Natuurlijk zijn ook alle producten voor thuis verkrijgbaar in de salons.

Lees hier meer over de Anastasia wenkbrauwbehandelingen bij VRIS Kappers. 

 

 

Ga terug